Entertainment

Lil Wayne koopt villa van $15 miljoen en wordt buurman van Kylie Jenner

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Lil Wayne koopt villa van $15 miljoen en wordt buurman van Kylie Jenner

Hidden Hills, het plaatsje in Californië waar op elke straathoek een celeb woont, heeft er een nieuwe inwoner bij. Lil Wayne heeft daar namelijk een nieuw huis gekocht ter waarde van maar liefst 15,4 miljoen dollar. Daarmee heeft hij er ook een bekende buurvrouw bij. Kylie Jenner woont namelijk verderop in de straat, net als de rest van de Kardashian-familie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dan heb je ook wat

Lil Wayne's nieuwe huis beschikt over zeven slaap- en badkamers, een gym, een keuken waar je privé chef zich uit kan leven, een thuisbioscoop, een speciale ontbijtkamer en een bar. Op het enorme terrein om het huis heen vind je een zwembad, basketbalveld en een gastenverblijf voor als de logés niet in je zeven slaapkamers passen. De rapper heeft naast deze villa ook nog een gigantisch huis aan de kust van Miami. Dat kocht hij in 2018 voor 16,75 miljoen dollar.

Bekende buren

In de exclusieve gated community waar Lil Wayne is komen wonen, hebben meer hiphopartiesten een optrekje staan. Zo kan je er ook Kanye West, Drake, The Weeknd en French Montana tegenkomen tijdens je rondje hardlopen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie