Naar homepage
Entertainment

K-Pop-zanger Yohan van boyband TST (Top Secret) is overleden

foto: Twitter: FS7_official
  1. Newschevron right
  2. K-Pop-zanger Yohan van boyband TST (Top Secret) is overleden

Yohan van de K-Pop-boyband TST (Top Secret) is dinsdag op 28-jarige leeftijd overleden. Het is niet bekend hoe de Zuid-Koreaanse zanger om het leven is gekomen. Zijn dood is inmiddels bevestigd door muzieklabel KJ Music Entertainment.

Niet speculeren

"We zijn verdrietig omdat we jullie het meest ongelukkige en treurige nieuws gaan vertellen", schrijft KJ Music Entertainment op de socials. "Op 16 juni heeft TST-lid Yohan deze wereld verlaten. Zijn familie is momenteel in rouw en vraagt de media om niet te speculeren over zijn doodsoorzaak." Yohan wordt aanstaande donderdag begraven in de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoel.

NOM

Yohan heette Kim Jeong-hwan en werd bekend bij het grote publiek als lid van de boyband NOM. Nadat die groep uit elkaar ging, besloot de zanger om TST te joinen. Ze brachten afgelopen januari nog Count Down uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

ZELFMOORDPREVENTIE

Denk je aan zelfmoord of maak je je zorgen om iemand anders? Check 113.nl of bel 0900-0113, het telefoonnummer van 113 Zelfmoordpreventie. Mensen met suïcidale gedachten en hun naasten kunnen hier 24/7 anoniem en gratis gebruik van maken.

Ster advertentie
Ster advertentie