Entertainment

Rihanna lanceert gloednieuwe ondergoedlijn voor mannen

foto: Andrea Raffin / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. Rihanna lanceert gloednieuwe ondergoedlijn voor mannen

Lingeriemerk Savage x Fenty van Rihanna komt met ondergoed voor mannen. Het gaat om een samenwerking met Christian Combs, de zoon van P. Diddy.

Voorheen had Savage x Fenty alleen ondergoed voor vrouwen, maar vanaf 2 oktober kunnen ook de heren hun slag slaan. De nieuwe lijn bestaat uit onderbroeken in verschillende kleuren met een logo op de tailleband. Naast de boxershorts is er ook een satijnen kamerjas verkrijgbaar met een bijpassende satijnen broek.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Voor iedereen

Rihanna en Combs hebben de collectie samen ontworpen. "Ik wilde een herenkledinglijn creëeren die iedereen kan dragen", laat de zangeres weten in een recent persbericht. "Nadat ik Christian zag op catwalk van een modeshow in 2019, wist ik dat hem voor deze collectie moest hebben."

Veelzijdig talent

Combs liet weten dat hij blij is met de samenwerking. "Ik voel me vereerd om samen te werken met een veelzijdig talent als Rihanna. Ze vertegenwoordigt diversiteit in al haar Fenty-merken", aldus Combs.

prijzen

De collectie is vanaf 2 oktober te koop via de Savage X Fenty-website. De items kosten omgerekend tussen 11 euro en 60 euro. De maten variëren van S tot XXXL.

Ster advertentie
Ster advertentie