Entertainment

Kim Kardashian mikpunt van spot door haar Y2K Balenciaga-outfit

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian mikpunt van spot door haar Y2K Balenciaga-outfit

Dit jaar werd bekend dat Kim Kardashian ambassadeur is geworden van het modemerk Balenciaga. Voorheen was de Amerikaanse mega-influencer al vaker te zien in de kleding van het Franse modehuis en dat is sinds de aanstelling van haar ambassadeurschap niet anders. Echter pakte dat dit keer, gezien de reacties van de fans, niet heel goed uit voor de 43-jarige SKIMS-eigenaar nadat ze wat foto’s postte van haar Balenciaga-outfits.

Aparte outfit

In haar Instagram-post met de caption “Paris Files” showt Kim Kardashian ons drie outfits in een carrousel. Er is nog geen vuiltje aan de lucht bij het zien van de eerste twee outfits, maar de derde outfit heeft menig wenkbrauw toch doen fronsen. Op de derde outfit is Kardashian te zien in gelaagd outfit, waarbij het lijkt alsof de kledingstukken in de verkeerde volgorde zijn aangetrokken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

foto: Instagram: kimkardashian

Reactie

Reacties

De fans weten zich geen raad met deze opvallende outfit van Kim Kardashian. Volgens sommigen is dit dan ook haar lelijkste outfit ooit. Zo reageerde iemand grappend onder haar foto: “Wanneer je koffer te zwaar is bij het inchecken.” Een ander vraagt zich hardop af wie Kim K gestyled heeft. Veel mensen zien daarnaast gelijkenissen met de huidige vrouw van Kanye West, Bianca Censori. Fans vragen zich daarom af of Kim de vrouw van haar ex bewust na-aapt.

foto: Instagram: kimkardashian

Reactie

Ambassadeur Balenciaga

De reacties zullen voor Kim Kardashian in ieder geval geen reden zijn om de kleding van Balenciaga voortaan te weren. Ze is namelijk een langdurige samenwerking aangegaan met het omstreden modehuis. Het merk staat bekend om haar experimentele designs, waarbij ze volgens vele mensen afzichtelijke producten verkopen voor duizenden euro’s. In 2022 kwam Balenciaga in opspraak nadat er in een campagne kinderen werden gebruikt die bondage-banden droegen (attributen die vooral geassocieerd worden met seks). Een maand voor de kindercampagne stopte Balenciaga nog de samenwerking met Kanye West, vanwege zijn antisemitische uitspraken.

foto: Instagram: kimkardashian

Reactie

Ster advertentie
Ster advertentie