Entertainment

How 'bout that: Bhad Bhabie is zwanger van haar eerste kindje

foto: Instagram
  1. Newschevron right
  2. How 'bout that: Bhad Bhabie is zwanger van haar eerste kindje

Bhad Bhabie, bekend van haar iconische "Cash me outside, how 'bout that?"-uitspraak, heeft vrijdag positief nieuws gedeeld. De 20-jarige maakte namelijk bekend dat ze zwanger is. Dit deed ze op Instagram met een reeks foto's, waarin haar buik duidelijk te zien is.

Zwanger

Bhad Bhabie heeft een reeks foto's op Instagram gedeeld, waarin te zien is dat ze zwanger is. De twintigjarige, die eigenlijk Danielle Bregoli heet, plaatste een carrousel met foto's waarin ze een sportbroek en een wit T-shirt droeg. Een bron heeft aan People bevestigd dat ze zwanger is van haar huidige vriend Le Vaughn. De twee zouden al sinds 2021 samen zijn.

De reacties op de foto's zijn erg positief. Zo wordt Danielle door velen gefeliciteerd maar zijn er ook mensen die kritisch zijn over haar vriend. De reden daarvoor is niet helemaal duidelijk. "Een kind met een waardeloze man, die waarschijnlijk niet eens in het leven van het kind zal zijn", schrijft een gebruiker. Iemand anders schrijft: "Dat heeft hij goed gedaan, want nu hoeft hij nooit stress te hebben over geld."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoe gaat het met Bad Bhabie?

Danielle Bregolie vergaarde op 13-jarige leeftijd grote bekendheid door haar 'problematische' deelname aan de Dr. Phil-show in 2016. Met de uitspraak "Cash me outside, how 'bout that?" nam ze het hele internet over en wist ze een muziekcarrière te starten. Zo werd haar nummer 'Hi Bich' zelfs tot goud bekroond.

Daarnaast begon de rapper in 2021 een Only Fans-account, waarmee ze binnen zes uur al één miljoen euro verdiende. Vandaag de dag is dat nog steeds hetgeen waarmee ze haar brood verdient.

Ster advertentie
Ster advertentie