Entertainment

4-jarig dochtertje van Fetty Wap overleden

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 4-jarig dochtertje van Fetty Wap overleden

Het vierjarige dochtertje van Fetty Wap, Lauren Maxwell, is overleden. Dat bevestigde haar moeder afgelopen weekend op Instagram.

Bericht

"Dit is mijn geweldige, mooie, grappige, levendige, liefdevolle, getalenteerde, slimme en koppige prinses zeemeermin Aquarius", schrijft moeder Turquiose Miami bij een video van haar dochter op Instagram. "Als je deze post van haar voorbij ziet komen, reageer dan of zeg tegen jezelf: 'ik hou van je Lauren', want ze zeggen dat zielen je liefde kunnen voelen. #rip."

Wanneer Lauren precies is overleden en wat de doodsoorzaak is, is nog onbekend. Ook heeft Fetty Wap nog niet officieel gereageerd. Wel liet hij dit weekend na een optreden op Rolling Loud via Insta Stories weten dat hij zijn optreden aan zijn dochter had opgedragen: "Lolo's papa heeft die shit voor jou gedaan gisterenavond".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zes kinderen

Lauren was het enige kind dat Fetty Wap met Turquoise Miami had. Daarnaast heeft hij nog vijf andere kinderen: Aydin (10), Zaviera (6), Khari en Amani (5) en Zy (3). Afgelopen Vaderdag postte de rapper nog een slider op Instagram met daarin de foto's van al zijn kinderen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie