Naar homepage
Entertainment

Jada Pinkett Smith deelt gedicht dat 2Pac voor haar schreef

foto: Instagram: 2pac_jada
  1. Newschevron right
  2. Jada Pinkett Smith deelt gedicht dat 2Pac voor haar schreef

Tupac Shakur zou gisteren 50 jaar zijn geworden. Jada Pinkett Smith, die een sterke band had met de legendarische rapper, deelde daarom op Instagram een nog nooit eerder vertoond gedicht dat de rapper voor haar schreef.

Vanuit de gevangenis

Het gedicht is handgeschreven en Jada zegt in het filmpje dat 2Pac het volgens haar vanuit de gevangenis had geschreven en verstuurd. "Tupac Amaru Shakur zou vanavond 50 middernacht zijn geworden!", schreef ze in de caption. "Terwijl we ons voorbereiden om zijn nalatenschap te vieren ... laten we hem herinneren voor datgene waar we het meest van hielden ... zijn woorden. Hier zijn er een paar die je misschien nog nooit gehoord hebt."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lost Soulz

Het gedicht luidt als volgt: "Sommigen zeggen dat niets van goud voor altijd is/En om dit te geloven heb ik geen bewijs nodig/Ik heb alles gezien wat puur in me was/Veranderd worden door het kwaad dat mensen kunnen doen/De onschuld bezeten door kinderen/Ooit leefde het in mijn ziel/Door het overleven van jaren met criminele leeftijdsgenoten/Het heeft mijn warme hart koud gemaakt/Ik droomde en fantaseerde/Maar nu ben ik bang om te slapen/Doodsbang, niet om te leven of te sterven/Maar om te ontwaken en nog steeds mezelf te zijn."

Hij vervolgt: "Het is waar dat niets gouds lang kan duren/We zullen allemaal op een dag de dood zien/Wanneer de puurste harten uit elkaar worden gerukt/Zijn Lost Souls alles wat er overblijf/Op mijn knieën smeek ik God/Om mij te redden van dit lot/Laat me leven om te kunnen zien wat in mij van goud is/Voordat het te laat is."

Sterke band

Jada had een sterke band met 2Pac. De twee kenden elkaar van de Baltimore School for the Arts en onderhielden sindsdien altijd contact. 2Pac overleed uiteindelijk in 1996, na een dodelijke schietpartij. Door middel van zijn teksten, zoals ook deze, zal de legendarische rapper nog lang voort blijven leven.

Ster advertentie
Ster advertentie