Entertainment

DDG deelt waardevol advies wat hij kreeg van Jay-Z

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. DDG deelt waardevol advies wat hij kreeg van Jay-Z

Op het internet heb je de vraag ‘een etentje met Jay-Z of 500 duizend op je rekening?' vast wel eens voorbij zien komen. DDG heeft laten weten dat hij een waardevol stukje advies heeft gekregen van Jay-Z.

VOEDSELMETAFOOR

Tijdens een interview met Hollywood Unlocked deelde de YouTuber die rapper werd, dat de hiphopmiljardair Jay-Z een voedselmetafoor gebruikte om hem zakelijk advies te geven. "Ik heb maar een paar keer met hem gesproken. Het is niet zo dat ik hem sms of bel of zo, maar we hebben wel gesprekken gehad," zei DDG. "Als ik hem zie, probeer ik hem altijd om een beetje kennis, een beetje advies te vragen."

BEYONCÉ'S VERJAARDAG

Hij vervolgde: "Ik vroeg hem op het verjaardagsfeestje van Beyoncé: "Welk advies zou je mij kunnen geven als artiest?" En hij gaf me een analogie. Hij zei, "Als mensen naar een Chinees restaurant gaan, verwachten ze Chinees eten. "Dus geef de mensen waarvoor ze zijn gekomen." Hiermee doelde Jay-Z op het feit dat je niet teveel moet doen; DDG begon als YouTuber en ging toen rappen. Hij adviseerde hem dus om of het een, of het ander te doen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

DINNER WITH JAY-Z?

Vorig jaar gaf Jay-Z zelf eindelijk uitsluitsel over het veelbesproken dilemma "dineren met JAY-Z of $500K ontvangen?". Tijdens een interview benadrukte de Roc Nation CEO dat hij al jarenlang levenslessen deelt via zijn muziek, dus zou hij niets nieuws kunnen toevoegen tijdens een brainstormsessie tijdens een diner. "Je moet het geld nemen," antwoordde hij zonder aarzelen. "Wat zou ik nog kunnen zeggen? Je hebt al die wijsheid in de muziek voor $10,99! Dat is geen slechte deal. Ik zou je niet aanraden om een slechte deal te sluiten. Neem de $500.000, koop wat albums en luister naar de albums — alles staat erin!"

Ster advertentie
Ster advertentie