Entertainment

Jay-Z reageert op befaamde '500.000 dollar of lunch met Jay-Z'-dilemma: "Wat heb ik nou te zeggen?"

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Jay-Z reageert op befaamde '500.000 dollar of lunch met Jay-Z'-dilemma: "Wat heb ik nou te zeggen?"

Hoogstwaarschijnlijk kent iedereen het dilemma wel, waarin de vraag wordt gesteld of je 500.000 dollar zou aannemen of zou lunchen met Jay-Z. Hoewel het internet nog altijd in dubio is over het dilemma, heeft de rapper gereageerd met wat hij zélf zou doen.

Jay-Z reageert

In een exclusief interview met CBS krijgt Jay-Z dan eindelijk de vraag wat volgens hem de beste keuze is in het dilemma. Zou je 500.000 dollar moeten aannemen of moeten lunchen met Jay-Z? De reden dat een lunch met Jay-Z überhaupt wordt benoemd, komt omdat velen ervan overtuigd zijn dat je met het advies van de rapper nog rijker kan worden. Zelf is de rapper het daar niet mee eens. "Je moet het geld pakken, wat heb ik nou te zeggen?", reageert hij op de vraag.

De rapper noemt het zelfs een slechte deal. "Je hebt alle informatie al in mijn muziek voor iets van 10 dollar, dat is een slechte deal. Ik zou je nooit zeggen om een slechte deal aan te gaan. Pak de 500.000 dollar, koop een paar albums en luister er goed naar. Als je goed luistert naar de muziek en de woorden, dan is al dat advies al daar. Alles wat ik zei, is gelukt. Alles wat ik wilde doen, heb ik gedaan. De 'blue print' van mijn leven en mijn persoonlijke reis is al letterlijk daar."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie