Music

Rick Ross wil Kanye West signen: "Laten we geschiedenis schrijven"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Rick Ross wil Kanye West signen: "Laten we geschiedenis schrijven"

We weten allemaal van Rick Ross dat hij ambitieus is. Vandaag bevestigt de Maybach Music Group eigenaar het weer: hij wil Kanye West aan het MMG-roster toevoegen.

GESCHIEDENIS SCHRIJVEN

Rick Ross deelde donderdag via Instagram zijn ambitie om Ye aan zijn stal toe te voegen, overtuigd dat ze samen geschiedenis kunnen schrijven. “Dit lijkt me uiterst haalbaar. We hebben in het verleden al indrukwekkende werken gecreëerd," zei Ross via zijn story. “The Boss, Ricky Rozay, wil Kanye West aan boord van Maybach Music. Ye, wat zeg je me? Praat met me. Laten we samen geschiedenis schrijven.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

NIEUW YE ALBUM?

Dit aanbod van Rick Ross komt na recente berichten dat Kanye West en Ty Dolla $ign actief op zoek zijn naar een distributeur voor hun nog naamloze gezamenlijke album. “Stel je voor dat Ye MMG inschakelt voor de distributie van zijn nieuwe project,” zei hij. “Stel je die artistieke synergie voor. Ik heb ook fantastische plannen voor het Yeezy merk. Laten we praten." Bronnen dichtbij het duo vertelden aan Billboard dat ze binnenkort een besluit zullen nemen over het album.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie