Music

Kanye West is bezig met nieuw album: "Oude Kanye-sound"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Kanye West is bezig met nieuw album: "Oude Kanye-sound"

Kanye West zou hard werken aan een nieuw soloalbum. Volgens bronnen die dichtbij hem staan, zou de rapper het maar druk hebben in de studio en deze week alleen al zo'n tien nummers geproduceerd hebben.

Nieuw album

Het is ondertussen alweer meer dan 2 jaar geleden dat Kanye West het album Donda uitbracht. In de tussentijd is de artiest alsmaar in het nieuws geweest, maar niet om zijn muzikale talent. Zo zorgden zijn omstreden uitspraken, interessante outfitkeuzes en de beëindigde deal met Adidas voor veel aandacht. Toch zal het volgens bronnen rondom Kanye niet lang duren, voordat er weer oog is voor zijn muzikale talent. De rapper is namelijk hard aan het werk om een nieuw album uit te brengen.

Volgens TMZ voelt Kanye zich "super goed" en heeft hij alleen al deze week zo'n tien nummers gemaakt. Zijn nieuwe album zal meer van zijn typische "oude-Kanye sound" weergeven. Ook zou hij veel samenwerken met Ty Dolla $ign en wordt er zelfs gesproken over een mogelijk duo-album. Wanneer het album uitkomt is nog niet duidelijk.

Jesus is King 2

In 2019 kondigde de rapper al een vervolgalbum op Jesus is King aan, maar tot deze week hoorden fans daar niets meer over. Het volledige Jesus is King 2-album is namelijk volledig gelekt en plotseling te vinden op het internet. Waarom het album nooit officieel is uitgekomen, is voor zijn fans niet helemaal duidelijk. Het gaat namelijk om een album dat hij samen met de iconische Dr. Dre heeft geproduceerd. Ook vinden we samenwerkingen met Eminem, Snoop Dogg, Travis Scott, Pusha T, 2 Chainz, Anderson Paak en nog meer artiesten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie