Entertainment

Kim Kardashian schermt kinderen af voor uitspraken van Kanye West

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian schermt kinderen af voor uitspraken van Kanye West

Kim Kardashian doet haar best om ervoor te zorgen dat haar kinderen niets meekrijgen van de bizarre uitspraken die hun vader Kanye West doet via social media. Dat vertelt de 42-jarige beroemdheid in de realityreeks The Kardashians.

'Kettingreactie'

Volgens Kim gaat het afschermen van haar kinderen voor Ye's uitlatingen haar goed af, want tot op heden weten ze niet wat hun vader uitspookt op social media. "Als er dingen worden gezegd, vindt er een soort kettingreactie plaats in mijn huis. Dan kijken we geen tv meer. Ik kan niet het risico lopen dat hun vader wordt genoemd en dat ze willen kijken", aldus de realityster. "Ik moet mijn kinderen beschermen, dus ze hebben nog niets gezien."

Ondanks de onvoorspelbaarheid van Kanye liet Kim vorig jaar op Vaderdag via Instagram weten dat ze hem de beste vader voor haar kinderen vindt. "Bedankt dat je de beste vader bent voor onze baby's en van ze houdt zoals je dat doet. Fijne Vaderdag Ye", schreef de realityster in een post via haar Instagram Stories.

'Uitdaging'

De realityster onthulde onlangs in de podcast On Purpose van presentator Jay Shetty dat ze het ouderschap erg zwaar vindt en zich soms in slaap huilt na een hectische dag met de kids. "Soms denk ik: wat gebeurt hier? Ze hebben allemaal een andere persoonlijkheid en verschillende stemmingen gedurende de dag. Soms hebben ze ruzie en moet ik ertussen komen. Dat is altijd wel een uitdaging, maar ik werk eraan om wat strenger te worden." Volgens Kim is er niets wat een aanstaande ouder kan voorbereiden op het ouderschap.

Vier kinderen

Kim Kardashian is samen met Kanye West ouders van dochters North (9) en Chicago (5) en zoons Saint (7) en Psalm (4). De kinderen wonen allemaal bij haar nadat de realityster en Ye in 2022 uit elkaar gingen.

Ster advertentie
Ster advertentie