Entertainment

Kim Kardashian schrijft haar kinderen elk jaar een brief op hun verjaardagen

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian schrijft haar kinderen elk jaar een brief op hun verjaardagen

Kim Kardashian schrijft haar vier kinderen elk jaar een brief op hun verjaardagen. Dat deelt de 41-jarige socialite in de podcast On Purpose van presentator Jay Shetty. Volgens Kim zullen haar kinderen mede door de brieven op latere leeftijd begrijpen waarom ze soms streng voor ze is geweest.

'Klein verslag'

De realityster vertelt dat ze jaarlijks aan elk van haar kinderen een brief van zeker vier à vijf pagina's schrijft. Daarin schrijft ze onder meer wat voor jaar het is geweest, wie hun vrienden zijn en wat hun lievelingseten is. "Het is een soort klein verslag van hoe het jaar is geweest. Het is ontzettend leuk om te zien vanaf het eerste jaar tot nu. Ik weet dat ze hierdoor zullen snappen waarom ik soms wat streng tegen ze ben geweest en ze tegen bepaalde dingen heb beschermd", aldus Kim.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Ouderschap is uitdagend'

In de ruim een uur durende podcastaflevering vertelt Kim ook dat ze het ouderschap behoorlijk uitdagend vindt. "Je hebt geen idee hoe mijn ochtenden eraan toegaan. Er is altijd wel een dochter die wil dat ik haar haar op een perfecte en specifieke manier doe, en dan is er iemand die wil dat ik zijn schoenen aantrek, en dan hebben ze allemaal weer mijn hulp nodig. Het is echt een gekkenhuis. Om die reden moet ik in de ochtend altijd fitnessen, zodat ik me kan voorbereiden op alle gekte."

'Wat gebeurt hier?'

De realityster zegt dat ze zich soms in slaap huilt na een hectische dag met haar kinderen. "Soms denk ik: wat gebeurt hier? Ze hebben allemaal een andere persoonlijkheid en verschillende stemmingen gedurende de dag. Soms hebben ze ruzie en moet ik ertussen komen. Dat is altijd wel een uitdaging, maar ik werk eraan om wat strenger te worden." Volgens Kim is er niets wat een aanstaande ouder kan voorbereiden op het ouderschap.

Vier kinderen

Kim Kardashian is samen met Kanye West ouders van dochters North (9) en Chicago (5) en zoons Saint (7) en Psalm (4). De kinderen wonen allemaal bij haar nadat de realityster en Ye in 2022 uit elkaar gingen.

Ster advertentie
Ster advertentie