Entertainment

Kim Kardashian wil leven als realityster opgeven om fulltime advocaat te worden

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian wil leven als realityster opgeven om fulltime advocaat te worden

Als het aan Kim Kardashian ligt, geeft ze haar televisiecarrière op om zich fulltime te richten op haar carrière als advocaat. Dat liet de Amerikaanse realityster weten tijdens een panelgesprek op het TIME100 Summit.

Fulltime advocaat

"Ik zou er ook gelukkig van worden om als fulltime advocaat aan de slag te gaan", aldus de 42-jarige realityster. "Ik grap altijd met mijn moeder, die mijn manager is, dat Kim K. met pensioen gaat en dat ik verderga als advocaat. Ik zou daar zeker meer tijd aan willen spenderen." Daarbij zegt ze wel dat het haar niet uitmaakt of er in haar advocatencarrière camera's bij komen kijken of niet. "Er is altijd heel veel te zien op tv, maar mijn vrienden en familie weten dat we onze privémomenten buiten de camera om altijd koesteren. Ik zou net zo gelukkig zijn als fulltime advocaat. Die reis heeft mijn ogen zo erg geopend. Het is overweldigend, omdat er nog zoveel moet gebeuren."

Kim komt steeds dichterbij haar droom om advocaat te worden. Zo legde ze in 2021 een belangrijk examen succesvol af waardoor ze verder mocht gaan met haar rechtenstudie. In februari 2024 hoopt ze het eindexamen voor de opleiding af te leggen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Grootste inspiratiebron

De realityster noemt haar vader, Robert Kardashian, haar grootste inspiratiebron om voor een carrière als advocaat te gaan. Robert was een succesvolle advocaat die O.J. Simpson bijstond toen hij in 1995 werd aangeklaagd voor moord. "Ik weet dat m'n vader zo trots zou zijn. Hij zou in shock zijn als hij wist dat dit mijn pad nu is, maar hij zou m'n beste studiemaatje zijn", schrijft ze. "Ik heb gehoord dat hij berucht was om het grappen maken over mensen die hun eerste examen niet haalden zoals hij dat wel deed, maar hij zou mijn grootste cheerleader zijn geweest", liet ze in 2021 weten middels een Instagrampost.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie