Entertainment

Kim Kardashian krijgt rol in nieuw seizoen 'American Horror Story'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian krijgt rol in nieuw seizoen 'American Horror Story'

Kim Kardashian is binnenkort te bewonderen in American Horror Story. De 42-jarige realityster heeft zich bij de cast gevoegd voor het twaalfde seizoen van de langlopende serie, zo meldt The Hollywood Reporter.

'Grappig, stijlvol en griezelig'

Kim hintte gisteravond middels een Instagrampost naar haar betrokkenheid bij het twaalfde seizoen van de horrorserie. Inmiddels heeft American Horror Story-bedenker Ryan Murphy meer details bekendgemaakt over de rol van de beroemdheid.

Volgens Murphy is de rol van Kim specifiek voor haar bedacht en moet deze vooral "grappig, stijlvol en griezelig" zijn. "Kim is één van de grootste televisiesterren ter wereld en we zijn verheugd om haar te verwelkomen in de AHS-familie", aldus Murphy.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Opnames starten deze maand

Fans van de 42-jarige realityster moeten nog wel even wachten om haar te kunnen aanschouwen in seizoen twaalf van AHS. De opnames gaan later deze maand van start. Naar verwachting moet het nieuwe seizoen aankomende zomer verschijnen. Voor Nederlandse AHS-kijkers is de serie te bekijken via Disney+.

Paw Patrol

Naast haar rol in AHS is Kim Kardashian later dit jaar ook weer te horen als Delores in Paw Patrol: The Mighty Movie. Voor het vervolg op Paw Patrol: The Movie keert de ze niet alleen terug, maar neemt ze ook dochtertje North West mee. Daarnaast zal er ook een kleinere rol weggelegd zijn voor haar zoontje Saint West. Vooralsnog is het onbekend van welke personages North en Saint de stemmen in zullen spreken.

Ster advertentie
Ster advertentie