Music

Visueel album van Kanye West 'Donda: With Child' is uitgelekt met exclusieve tracks

foto: Screenshot: Reddit r/hiphopheads
  1. Newschevron right
  2. Visueel album van Kanye West 'Donda: With Child' is uitgelekt met exclusieve tracks

Het visuele album van Kanye West is recentelijk uitgelekt. Het gaat om een 35 minuten durende video, genaamd Donda: With Child, die hoorde bij het album Donda dat in 2021 uitkwam. Op het visuele album staan ook een aantal exclusieve tracks.

Kanye West

Het visuele album zou eigenlijk in 2020 uitgebracht worden en is een vroege versie van Ye's LP Donda die het jaar erop verscheen. Donda: With Child bevat verschillende audiofragmenten van Donda West, Kanye's moeder. Het project bevat een handvol nummers die op de officiële versie van Donda verschenen, maar met een aantal kleine aanpassingen.

Samenwerkingen

Pusha T heeft een feature op het nummer Off the Grid. Daarnaast zijn Lil Baby en The Weeknd vervangen door Big Sean en Ant Clemons op de track Hurricane. Ook verschijnen KayCyy and The Sunday Service Choir op een beefed-up/drill-versie van het nummer 24.

Ten slotte zijn er ook een aantal tracks die niet zijn uitgebracht op het originele album. Op deze nummers staan onder meer Travis Scott, James Blake, Sheck Wes en Saint JHN, volgens de tracklist op Reddit. Eén van de nummers waar Travis Scott op staat, God’s Country is nog terug te horen op zijn nieuwste album Utopia. Vandaar dat hier ook de vocals van Kanye West te horen zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Donda: With Child'

Het lijkt erop dat de scènes gefilmd zijn op een uitgestrekte ranch van Yeezy, wat je wellicht doet denken aan zijn video's voor Follow God en Closed on Sunday van het album Jesus Is King uit 2019. Het visuele album van Donda: With Child bevat veel diverse scènes, waaronder verschillende dieren, Ye's vloot van Sherp ATV's en een vrouw die in een meer drijft met haar kleding aan. Ook lijkt het erop dat er bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd op de ranch en zijn er modellen aanwezig die door het landschap zwerven.

Kanye West verschijnt zelf ook in de video terwijl hij in zijn eentje over de ranch loopt met een capuchon op. Ondertussen heeft de rapper het over de kleur en zingeving. Aan het eind van het video zie je hoe de artiest op een keyboard speelt in een buitenstudio in de nacht.

Ster advertentie
Ster advertentie