Music

'Kanye West doorbreekt binnenkort radiostilte en komt met nieuw album'

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. 'Kanye West doorbreekt binnenkort radiostilte en komt met nieuw album'

Het lijkt erop dat Kanye West binnenkort met een nieuwe plaat op de proppen komt. Volgens een insider zet de in opspraak geraakte rapper momenteel de puntjes op de i van zijn aankomende album, dat op een bepaald moment de titel Change zou hebben gedragen.

'The College dropout meets The Life of Pablo'

Volgens de insider, die op Reddit bekendstaat als Insurge, moet het elfde album van Ye een mix worden tussen zijn debuutplaat The College Dropout en zijn zevende album The Life of Pablo. Ook zou Ty Dolla $ign onlangs een studiosessie hebben gehad met Ye in Italië. Volgens Insurge klinken de verse van Kanye "energiek", heeft het project "krankzinnige" gastbijdrages en zijn er op de plaat nummers te vinden die het niveau van tracks op My Beautiful Dark Twisted Fantasy, Ye's vijfde album, evenaren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Release in oktober?

Kanye's nieuwe album zou volgens Insurge in oktober uit moeten komen. Naar verluidt kunnen fans rond het einde van de augustus de uitrol van de plaat verwachten. Of de beweringen van de insider waar zijn moet uiteraard nog blijken.

Wel is duidelijk dat Ye niet zomaar in Italië verblijft. De rapper dook vorige week op tijdens een concert van Travis Scott in het Circus Maximus in Rome. "Er is geen Utopia zonder Kanye West. Er is geen Travis Scott zonder Kanye West. Er is geen Rome zonder Kanye West", liet Travis Scott weten tijdens zijn set.

Ster advertentie
Ster advertentie