Entertainment

Wie is Bianca Censori, de vrouw van Kanye West?

foto: Instagramfoto: Instagram
  1. Newschevron right
  2. Wie is Bianca Censori, de vrouw van Kanye West?

Kanye West en zijn lief Bianca Censori weten elke keer het nieuws te halen. Zo trekken hun bizarre outfits veel aandacht en werd het koppel onlangs nog verbannen door een bootmaatschappij. De reden? Ye zou gespot zijn zonder broek, terwijl Bianca op haar knieën voor hem zat. Maar wie is die Bianca, die het hart - en de broek - van de rapper heeft gestolen, nou eigenlijk?

Bianca en Ye getrouwd?

Na Kanye's scheiding met Kim Kardashian leek er elke week een nieuwe vrouw aan zijn zijde te staan. Zo vergaarde Julia Fox grote bekendheid na haar korte relatie met de rapper en wist ze zelfs voor zichzelf en al haar vriendinnen een Hermès Birkin Bag te regelen. Ook Kim K look-a-like Chaney Jones werd veelvuldig met Ye en een nieuwe Birkin Bag gespot. Maar het lukte niemand om ook een ring te bemachtigen, iets waar Bianca Censori naar verluidt wel in slaagde.

Bianca en Ye werden voor het eerst samen in januari gespot. Niet lang daarna zouden de twee volgens verschillende bronnen op 13 januari een besloten ceremonie hebben gehad, waar ze hun liefde vierden. De reden dat het koppel zo snel 'getrouwd' zou zijn, deelt Kanye in zijn nummer Censori Overload dat in mei uitkwam. "En de Bijbel zegt dat ik geen seks meer kan hebben tot het huwelijk". Maar hoewel ze een trouwceremonie achter de rug hebben, staan ze op papier niet officieel geregistreerd als partners.

Dit is Bianca Censori

De 28-jarige Bianca is geboren en getogen in het Australische Melbourne. Ze heeft na haar middelbare school-carrière een universitaire diploma behaald in architectuur. De ambitieuze studente heeft vervolgens nog haar Master behaald, voordat ze naar Los Angeles vertrok.

Het is niet helemaal duidelijk hoe de vonk tussen het koppel precies is overgeslagen. Volgens een oude vriendin van Bianca zou Ye haar gewoon een dm via Instagram hebben gestuurd. De rapper zou daarin gezegd hebben dat de afgestudeerde Australische voor hem moest komen werken. Zo gezegd, zo gedaan. Bianca ging werken voor Yeezy en mag zichzelf sinds 2020 'head of architecture' binnen het bedrijf noemen.

Is het rustiger rondom Ye?

Sinds het koppel samen is, lijkt het een heel stuk rustiger te zijn rondom Kanye. Hij zorgde de afgelopen jaren namelijk voor veel commotie met zijn controversiële uitspraken. Dit resulteerde er ook in dat Adidas niet meer met hem samen wilde werken. Toch zijn het op dit moment niet zijn uitspraken die de aandacht trekken, maar juist de bizarre outfits waarin het koppel elke keer naar buiten treedt. Zo zijn ze gespot zonder schoenen, zien we Bianca elke keer in panty's en liep ze zelfs door Italië met een paars kussen voor haar bovenlichaam in plaats van een top. Ye lijkt smoorverliefd te zijn, maar de vrienden van zijn vrouw zouden zich toch wel zorgen over haar maken. Dat vertelt een bron aan US Weekly. “Bianca’s vrienden maken zich zorgen omdat hun vriendschap met haar al een tijdje niet meer hetzelfde is”, aldus de bron. “Bianca is altijd een sterke, onafhankelijke vrouw geweest, maar daar hebben ze de laatste tijd niets van gezien, omdat ze elkaar niet meer zo vaak spreken of zien als voor haar relatie met Kanye."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie