Entertainment

Kim Kardashian over foto's Kanye West: "Hoe moet ik dit aan de kinderen uitleggen?"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian over foto's Kanye West: "Hoe moet ik dit aan de kinderen uitleggen?"

Kim Kardashian schaamt zich diep voor het gedrag van haar ex-man Kanye West. Dat maakt een anonieme bron bekend aan The Sun. Ye kwam onlangs in het nieuws nadat er foto's van hem opdoken waarop het leek alsof hij bevredigd werd op een boot. "Hoe moet ik dit aan onze kinderen uitleggen?", zou Kim daarop hebben gereageerd.

Kim schaamt zich voor Kanye

Volgens de bron is Kim ervan overtuigd dat het momenteel niet zo goed gaat met Kanye. "Ze schaamt zich en is enorm bezorgd om hem. Het is duidelijk dat er iets niet helemaal klopt." Een van de dingen waar ze zich zorgen om maakt, is dat Ye wellicht middelen gebruikt die hij niet zou moeten gebruiken. Tegelijkertijd vermoedt ze dat zijn gedrag veroorzaakt wordt door het feit dat hij zijn medicatie (die hij nodig zou hebben voor zijn bipolaire diagnose) niet slikt.

De reality-tv-ster heeft het gevoel dat Kanye dit soort 'stunts' vooral uithaalt om Kim te raken. "Iedere keer als ik denk dat ik verder kan, gebeurt er weer iets vreemds. Daardoor word ik steeds opnieuw geconfronteerd met hem en kan ik onze relatie niet achter me laten." Hoewel Kim het liefst niet bezig zou zijn met de fratsen van Kanye, zegt ze dat ze geen keuze heeft. "Hij moet zelf weten wat hij doet. Maar zijn bizarre gedrag is wereldwijd nieuws. Hoe moet ik dit soort dingen aan de kinderen uitleggen?"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Blote kont

De 42-jarige Kim Kardashian, die vier kinderen heeft met Ye, zag net als de rest van de wereld hoe haar ex-man met zijn blote billen op een boot zat in Venetië. Zijn vrouw Bianca Censori zat op dat moment gehurkt voor hem, terwijl er om hen heen boten met toeristen langskwamen. Op social media werd flink gespeculeerd wat de twee precies aan het uitspoken waren. Zo zegt iemand dat de twee beter een privé-kamer hadden kunnen nemen voor dit momentje. Anderen reageren vooral verbaasd op hetgeen wat ze zien. "Is dit wat ik denk dat het is?"

Hypocriet?

Hoewel veel mensen het met Kim eens zijn dat Kanye's gedrag beschamend is, vinden sommigen dat zij de laatste is die daar wat van mag vinden. Zo zeggen gebruikers bijvoorbeeld dat Kim zelf vooral bekend is geworden door haar sekstape met Ray J en ze zich wellicht beter druk kan maken om hoe ze dat aan haar kinderen uitlegt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie