Entertainment

Julia Fox over relatie met Ye: "Ik deal nog steeds met de gevolgen"

foto: YouTube: Sony Podcasts
  1. Newschevron right
  2. Julia Fox over relatie met Ye: "Ik deal nog steeds met de gevolgen"

Julia Fox heeft zich onlangs in gesprek met Emily Ratajkowski in de podcast High Low with Emrata uitgelaten over haar relatie met Ye. Volgens haar heeft de verstandshouding met de rapper veel impact gehad op haar carrière en dealt ze nog steeds met de gevolgen.

Spetterende start

Als je Julia Fox nog niet kende van haar acteerrollen in films als Uncut Gems en PVT Chat, leerde je haar aan het begin van dit jaar vast kennen door haar dates met Ye. Na een spetterende start van hun romantische affaire, met fabuleuze foto's en zelfs een uitgebreid artikel in Interview Magazine, hield de relatie niet lang stand. Zo kwam begin februari het nieuws naar buiten dat de twee niet meer aan het daten waren.

Minder aanvragen

Hoewel Julia's populariteit bij het grote publiek leek toe te nemen door haar relatie met Ye, vertelt ze aan Emily dat ze daar in de acteerwereld juist het tegenovergestelde van merkt. "Ik deal nog steeds met de gevolgen. Na onze relatie zag ik grote veranderingen op negatief gebied", vertelde ze over haar carrièrekansen. "Ik krijg bijvoorbeeld steeds minder aanvragen voor acteerrollen."

'Trust the process'

Volgens Julia zitten er veel nadelen aan het feit dat haar relatie met Ye zo uitgebreid in de media werd uitgemeten. Ze heeft het gevoel dat mensen haar sindsdien anders behandelen. "Mensen zijn angstiger om met mij in zee te gaan, omdat ze volgens mij denken dat ik graag in de headlines wil verschijnen. Dat is een misvatting die onder meer is ontstaan door mijn relatie met Ye."

Julia denkt dat het nog wel even zal duren voordat mensen haar zullen herinneren om haar talenten en niet om haar relatie met Ye. "Maar ik weet zeker dat het weer goed komt. Ik vertrouw in het proces."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie