Entertainment

Julia Fox doet boodschappen in ondergoed: "Op het strand is het ook geaccepteerd"

foto: Instagram: @juliafox
  1. Newschevron right
  2. Julia Fox doet boodschappen in ondergoed: "Op het strand is het ook geaccepteerd"

Julia Fox deed onlangs boodschappen in haar ondergoed en kreeg daarover veel kritiek te verduren. De actrice heeft inmiddels via haar Instagram gereageerd op alle commotie.

Outfit

Julia Fox ging boodschappen doen met enkel haar ondergoed aan, een lange denim jas en denim boots. Op Twitter begrepen velen niet waarom de actrice voor deze outfit koos. Zo vroegen mensen zich af wat er zou gebeuren als anderen zo de supermarkt in zouden lopen. Ook zijn er mensen die denken dat het om een marketingstunt gaat, in samenwerking met het modemerk dat ze draagt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sociaal geaccepteerd op het strand

Julia Fox reageerde vrij snel op de kritieken die ze ontving. Daarin maakte ze duidelijk dat ze niet begrijpt waarom het op bepaalde plekken wel geaccepteerd is om er zo bij te lopen en op andere plekken niet. "Ik vind dat als het sociaal geaccepteerd is om dit te dragen op het strand, dat het gewoon overal hetzelfde zou moeten zijn, lol", schreef ze in haar Instagram Story.

In navolging van de commotie lijkt Julia Fox te willen laten merken dat ze niet geraakt is door alle negatieve opmerkingen, aangezien ze vandaag zelf een serie foto's in haar veelbesproken outfit plaatste. "Mijn vibe bereidt zich op dit moment voor op de apocalyps", schreef ze als caption.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie