Entertainment

Ye vestigt Yeezy Headquarters pal naast Adidas-kantoor

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Ye vestigt Yeezy Headquarters pal naast Adidas-kantoor

De beef tussen Ye en Adidas lijkt verre van over te zijn. De artiest lijkt Adidas nog altijd te willen treiteren en heeft daar nu een nieuwe manier voor gevonden. Het nieuwe hoofdkantoor van zijn kledingmerk Yeezy heeft zich namelijk pal naast het Adidas-kantoor gevestigd in Los Angeles.

Naast elkaar

Donda Times deelde op Twitter een screenshot van Google Maps waarop te zien is dat enkel een haarsalon de twee kantoren scheidt. Een paar maanden geleden kwam het nieuws naar buiten dat Yeezy vanwege achterstallige huur het pand waar zij zich voorheen vestigden, moesten verlaten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beëindiging samenwerking

Inmiddels heeft het kledingmerk van Ye dus een nieuwe locatie gevonden naast het Adidas-kantoor, wat haast geen toeval kan zijn. Vorig jaar werd de samenwerking tussen de Duitse sportmerk en de artiest beëindigd na een reeks van antisemitische uitspraken van Ye. De beëindiging van de samenwerking betekende voor Adidas een flinke financiële tegenslag. In februari kwamen Ye en Adidas wel tot overeenstemming om de overgebleven Yeezy-schoenen alsnog te verkopen, maar gezien de nieuwe locatie van het Yeezy-hoofdkantoor lijkt de relatie nog altijd niet koen en ei te zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie