Music

Kanye West en Ty Dolla $ign komen op déze datum met duo-album

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Kanye West en Ty Dolla $ign komen op déze datum met duo-album

Er gingen al een tijdje geruchten rond dat Kanye West en Ty Dolla $ign een duo-album zouden uitbrengen, maar nu lijkt het dan ook werkelijkheid te worden. Op Instagram deelt Ty Dolla $ign namelijk de datum van hun luisterevenementen.

Nieuw album

We kondigden een paar weken geleden al aan dat Kanye West binnenkort met nieuwe muziek zou komen maar wanneer dit zou zijn, was nog niet helemaal duidelijk. De geruchtenmolen dat het een duo-album met Ty Dolla $ign zou zijn, draait al een tijdje op volle toeren. Nu lijkt het dan echt bevestigd te zijn met een Instagram-post. Ty Dolla $ign deelde namelijk gisteren op zijn platform dat er op 3 november verschillende luisterevenementen in grote stadions zullen zijn.

Veel fans speculeren er hierdoor op dat het album van de twee artiesten zo goed als af is en vanaf 3 november te beluisteren zal zijn.

Reacties

Onder de Instagram-post van Ty Dolla $ign reageren zijn volgers erg enthousiast. Zo reageert Quavo van Migos met "Shiiit", maar hebben ook andere grote artiesten zoals Timbaland, Juicy J, Jeremih en Mario een opmerking geplaatst en met emojis hun enthousiasme laten zien. "Ik ga huilen", "We zijn terug", "Let's Go" en "I used to pray for times like these" kun je ook meerdere keren terugvinden in de reacties. Kortom: veel mensen zijn benieuwd naar het nieuwe album, dus laten we hopen dat we op 3 november niet teleurgesteld worden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie