Music

Kanye West en Bianca Censori wél legaal getrouwd: "Religie is de belangrijkste reden"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Kanye West en Bianca Censori wél legaal getrouwd: "Religie is de belangrijkste reden"

Kanye West en Bianca Censori zouden vorig jaar het huwelijksbootje ingestapt zijn, nadat ze kort met elkaar hadden gedatet. Er waren twijfels of dit huwelijk 'legaal' zou zijn, maar een bron heeft aan US Weekly bevestigd dat het zou gaan om een echt huwelijk.

Religie

Kanye en Bianca's belangrijkste reden om te trouwen zou hun religie geweest zijn. Dat liet een anonieme bron aan US Weekly weten. Het stel zou een intieme ceremonie hebben gehad, waarbij ze het ja-woord aan elkaar gaven.

Hoewel Kanye smoorverliefd lijkt te zijn op Bianca roept hun huwelijk ook vraagtekens op. “Kanye noemt haar zijn muze en houdt ervan haar aan te kleden”, vertelt de bron. Een andere insider meldde juist dat Bianca bijna nooit mag praten en een reeks regels heeft die ze moet volgen. Ze zou alleen maar kleding mogen dragen die de rapper voor haar uitkiest en ze is verplicht om bepaalde voeding te eten en te sporten. Ten slotte beweerde de bron dat Bianca "geen eigen mening meer heeft" en Kanye, die denkt dat het stel koninklijk is, moet gehoorzamen.

Ster advertentie
Ster advertentie