Entertainment

John Legend en Chrissy Teigen kondigen derde kindje aan met video van 'Wild'

foto: YouTube: John Legend
  1. Newschevron right
  2. John Legend en Chrissy Teigen kondigen derde kindje aan met video van 'Wild'

John Legend en Chrissy Teigen zijn in verwachting van hun derde kindje! Dat heeft het stel duidelijk gemaakt met de videoclip van Johns single Wild met Gary Clark Jr., afkomstig van zijn album Bigger Love. In de video is te zien hoe de twee romantisch vakantie vieren op een tropische bestemming. Op het einde staat John achter Chrissy in de branding, terwijl ze over haar subtiele baby bump wrijft.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Groeiende buik

Oké, het is een piepkleine aanwijzing, maar het nieuws is bevestigd door een video die Chrissy op Twitter plaatste. Daarin laat ze haar inmiddels gegroeide buik zien. "Kijk naar deze 'derde baby-shit'!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Postnatale depressie

John en Chrissy zijn sinds 2013 getrouwd en hebben samen al twee kinderen: de 4-jarige Luna en de 2-jarige Miles. Na de geboorte van dochtertje Luna had Chrissy te maken met angsten en een postnatale depressie, iets waar ze altijd heel open over is. Onlangs vertelde erover in een interview met Glamour. "Het was een triest bestaan. Er waren geen hoogtepunten."

Baby nr. 3

Bij de geboorte van zoontje Miles was Chrissy niet bang dat het opnieuw zou gebeuren, omdat ze wist wat de voortekenen waren en waar ze op moest letten. Dat ze haar gezin graag wilde uitbreiden met een derde kindje, liet ze al vaker weten, zoals aan Us Weekly.

Ster advertentie
Ster advertentie