Entertainment

Farid Azarkan dropt eigen disstrack over Arjen Lubach

foto: Twitter: F_azarkan
  1. Newschevron right
  2. Farid Azarkan dropt eigen disstrack over Arjen Lubach

Farid Azarkan, lijsttrekker van DENK, heeft met een eigen disstrack gereageerd op de kritiek van Arjen Lubach. Laatstgenoemde uitte ook via een rap kritiek over het feit dat Azarkan, net als Wilders, zijn Nieuwsuur-interview afbelde.

Nieuwsuur

De afgelopen weken was er veel te doen over de interviews van Nieuwsuur, die zeer kritisch zijn. PVV-leider Geert Wilders zei ook al zijn interview af, wat hem op veel kritiek kwam te staan. Toen Azarkan hetzelfde deed, wijdde Lubach een gedeelte van de uitzending aan het afzeggen van politici voor de interviews van Nieuwsuur.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reply

Over de uitzending van Lubach zei DENK: "Complimenten aan de redactie van Lubach. Wat een mooi staaltje werk. Belangrijk is dat de heer Azarkan niet kon vanwege oververmoeidheid. We zaten voor de start van de reeks, dus hadden we de uitzendingen nog niet gezien. Dus dat speelde geen rol. De heer Wilders wilde niet. Dat is anders. Hoe dan ook: het filmpje is hilarisch geworden. We hebben genoten." Nu heeft Azarkan dus zelfs besloten met een eigen rap te reageren. De track heet Geen tijd voor Nieuwsuur, doelend op het afgewezen interview.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie