STER Advertentie
STER Advertentie

Jennifer Lopez showt afgetraind lichaam voor rol in 'Hustlers'

Maandag 1 april 2019 - 07:34 uur

|

Door:

Elize

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het is algemeen bekend dat Jennifer Lopez er megagoed uitziet voor haar leeftijd. Maar na het zien van de foto die de zangeres/actrice zondagavond op Instagram plaatste, is het al helemaal moeilijk te geloven dat ze al bijna vijftig is!

Afgetraind

J.Lo heeft altijd al een killerbody gehad, maar de laatste maanden is ze nog net iets harder aan het trainen. Ze wil namelijk extra fit zijn voor de opnames van de film HustlersIn deze film, waarin ook Cardi B speelt, kruipt Jennifer in de rol van een stripper. Het resultaat van een maandenlang dieet- en sportregime is terug te zien op de foto waarin ze in een knalroze bikini poseert.

Lees ook: Cardi B, J.Lo, Constance Wu en meer in nieuwe film 'Hustlers'

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hustlers

De opnames voor Hustlers zijn eind maart begonnen in New York.  De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit New York Magazine over een groep slimme strippers die samenspannen tegen een aantal klanten uit Wall Street. Het zal helaas nog wel even duren voordat de film in de bioscoop te bewonderen is. De film komt namelijk pas in 2020 uit.

Populair op FunX.nl

  • Nieuwe schok voor Casillas: echtgenote heeft kanker

  • FunX Talent-jury onder de indruk van 'Nederlandse Maître Gims': Yanno

  • 6 redenen waarom Albanië een geweldig vakantieland is

  • Jada Pinkett Smith: "Vroeger had ik een pornoverslaving"

  • Onvrijwillige seks en seksuele intimidatie worden strafbaar

  • Vrouw (48) plankt 4 uur en 20 minuten en verbreekt wereldrecord

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.entertainment.41508-jennifer-lopez-showt-afgetrainde-lichaam-op-instagram"}