STER Advertentie
STER Advertentie

Ronnie Flex reageert keihard op fake news over nieuwe baby

Ronnie Flex reageert keihard op fake news over nieuwe baby
ANP Kippa

Maandag 10 juni 2019 - 18:48 uur

|

Door:

Burç

Ronnie Flex heeft op Instagram een bericht gepubliceerd waarin hij keihard reageert op het nepnieuws dat over hem verspreid is. Begin mei was op verschillende mediakanalen te lezen dat realityster Nikki Ros in verwachting zou zijn van Ronnie. Hij ontkende dat nieuws stellig en nu komt Nikki daar ook op terug.

"Zwaar teleurgesteld"

De foto bij de Instapost van Ronnie Flex lijkt een gesprek tussen de manager van de artiest en een journalist van Shownieuws. Ronnie maakt via Instagram duidelijk dat ze zwaar teleurgesteld zijn dat Shownieuws zich laat lenen voor fake news. Het raakt namelijk niet alleen de artiest, maar ook zijn familie en natuurlijk de moeder van zijn pasgeboren kind.

Schok voor de familie

"Het was wel een schok voor mijn familie... en vooral, wat ik het belangrijkste vind, voor de moeder van mijn pasgeboren kind... Alsof we die stress kunnen gebruiken, juist nadat we het zo goed en voorbeeldig doen met het co-ouderschap."

Nieuwe start

Ronnie sluit het bericht overigens positief af. Hij vindt dat Shownieuws een mooie nieuwe start maakt door een item te publiceren waarin het neppe nieuws wordt rechtgetrokken: "No hard feelings."

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Lil Kleine post foto zoontje en maakt naam bekend

  • Rihanna kiest voor model met littekens voor Fenty-campagne

  • Oprah's interview met 'When They See Us'-mannen zorgt voor tranen

  • Bizarre attractie die viraal gaat blijkt nep

  • Vader wordt influencer 'om dochter te bewijzen hoe makkelijk het is'

  • Racistische aanklager uit 'When They See Us' stapt op door Netflix-serie

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.entertainment.42412-ronnie-flex-reageert-keihard-op-fake-news-over-nieuwe-baby"}