STER Advertentie
STER Advertentie

Security ziet Lil Uzi Vert aan voor een fan en probeert hem van het podium te halen

Maandag 22 juli 2019 - 11:11 uur

|

Door:

Milou

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In Finland zijn ze blijkbaar niet zo bekend met de Amerikaanse Lil Uzi Vert. Of althans, de beveiliging van het 2019 Weekend Festival in Helsinki is dat niet. Toen de rapper tijdens het optreden van Gunna op het podium wilde joinen, zag de beveiliging hem aan voor een wilde fan. Met een paar man sterk probeerden ze hem vervolgens van het podium af te halen.

Not amused

Gunna en zijn dj hadden al vrij snel door wat er gaande was en grepen in. Uzi was zoals te zien in het filmpje uiteraard not amused, maar eenmaal bevrijd, herpakte hij zijn dansmoves om Gunna de rest van de show te supporten.

Geskipte festivals

Lil Uzi Vert cancelde deze maand verschillende optredens op grote Europese festivals, waaronder WOO HAH! en het Engelse Wireless Festival. Wat de reden hiervoor is, heeft hij nog niet laten weten. Dat hij nu wel op het Finse podium verscheen, geeft hoop voor zijn optreden op Lowlands. Ook daar staat Lil Uzi namelijk op het programma.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Vrouw wil scheiden omdat echtgenoot te veel van haar houdt

  • Doden en gewonden bij concert van Algerijnse rapper Soolking

  • 'Man overleden na mogelijke mishandeling in speeltuin'

  • 'Geslacht van kindje Chris Brown en Ammika Harris bekend'

  • Releasedatum van Black Panther 2 is bekend!

  • Eerste beelden Breaking Bad-film die binnenkort op Netflix verschijnt

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.entertainment.42927-security-ziet-lil-uzi-vert-aan-voor-een-fan-en-probeert-hem-van-het-podium-te-halen"}