Entertainment

Dít is het vermogen van Rihanna en Jay-Z: "Heel veel geld"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Dít is het vermogen van Rihanna en Jay-Z: "Heel veel geld"

Forbes heeft weer hun jaarlijkse lijst aan miljardairs gedeeld en daarop is duidelijk te zien wie een goed leven leidt. Zo staan namen als Rihanna en Jay-Z in de top veertien rijkste bekendheden en hebben zij allebei een vermogen dat uit miljarden bestaat.

Vermogen Jay-Z en Rihanna

Rihanna en Jay-Z zijn misschien niet heel actief meer in de muziekwereld, maar staan wel in de top veertien rijkste celebs. De lijst bestaat uit veertien bekendheden die zichzelf allemaal miljardair mogen noemen en heel veel geld verdienen. Zo staat Jay-Z op nummer vijf met een vermogen dat bestaat uit 2,5 miljard dollar. Dit is omgerekend zo'n 2,3 miljard euro. Hoewel we nog steeds wachten op een album van Rihanna, heeft de Fenty Beauty-eigenaresse de negende plek behaald op de lijst. Haar vermogen is namelijk 1,4 miljard dollar, wat in euro's 1,3 miljard euro is. Rihanna zou dit vermogen hebben opgebouwd door haar twee miljardenbedrijven Fenty Beauty en Savage x Fenty.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Andere miljardairs op de lijst

Michael Jordan wist in 2015 als eerste atleet de Forbes-lijst te behalen en ontbreekt ook dit jaar niet. Zo staat hij op de derde plek met een net worth van 3,2 miljard dollar. Anderen op de lijst zijn Kim Kardashian met een vermogen van 1,7 miljard dollar, Tyler Perry met 1,4 miljard dollar en LeBron James met 1,2 miljard dollar.

George Lucas, de regisseur van Star Wars, heeft de eerste positie weten te bemachtigen met een vermogen van 5,5 miljard dollar.

Ster advertentie
Ster advertentie