Entertainment

Bizzey probeert rijbewijs van tourmanager te redden: "Ik kan voor je dochter optreden"

foto: Instagram: @bizzey
  1. Newschevron right
  2. Bizzey probeert rijbewijs van tourmanager te redden: "Ik kan voor je dochter optreden"

Bizzey en zijn tourmanager, DJ Apster, werden onlangs aangehouden door de politie, omdat ze te hard gereden zouden hebben. DJ Apster zat achter het stuur en volgens de agenten reed hij 157 kilometer per uur, waardoor hij zijn rijbewijs moest inleveren. In een video die Bizzey op Instagram plaatste is te zien dat hij er op komische wijze alles aan deed om de agenten op andere gedachten te brengen.

Rijbewijs ingenomen

In de video, die voor de komische waarde ook beelden bevat van het programma Wegmisbruikers, is te zien dat DJ Apster verrast wordt door de mededeling van de politie dat zijn rijbewijs wordt ingenomen. "Wij hebben u gelaserd op 157 kilometer per uur", zegt de politie. "Ik moet je teleurstellen, maar je rijbewijs wordt ingenomen." De tourmanager reageert met: "Nee!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Voor je dochter optreden'

Bizzey probeert meteen naar een uitweg te zoeken. "Maar wij rijden eigenlijk nooit te hard", zegt hij, terwijl hij op subtiele wijze checkt of de politie het niet voor een keertje door de vingers kan zien. "Vaak krijgen we de opmerking dat we te zacht rijden", voegt hij daaraan toe. "Het is wel een flinke bak natuurlijk", reageert de agent, alsof dat iets met de situatie te maken heeft. Nadat de agent nogmaals aan DJ Apster bevestigt dat hij zijn rijbewijs een tijdje kwijt is, stelt Bizzey zijn tourmanager gerust. "Maar ik kan nou niet meer werken", zegt DJ Apster.

Vervolgens is te zien dat Bizzey naar de agenten toeloopt om nog een aantal troeven uit de kast te halen. "Kunnen we niet iets regelen? Ik kan ook bij je dochter komen optreden. Of wil je vrijkaarten voor De Toppers?" Die opmerking zorgt ervoor dat iedereen in de lach schiet. Nadat het erop lijkt dat de agent niet op zijn voorstellen ingaat, grapt hij: "Je had je dochter echt blij kunnen maken man."

Geen succes

Uiteindelijk lukt het de mannen niet om de agenten te overtuigen en is DJ Apster toch echt zijn rijbewijs kwijt. Dat betekent dat Bizzey zelf achter het stuur gaat zitten om zichzelf te vervoeren. "Dit is me een potje kut: mijn tourmanager is zijn rijbewijs kwijt." DJ Apster zit er ondertussen verslagen bij en lijkt maar moeilijk te kunnen bevatten wat er is gebeurd.

Ster advertentie
Ster advertentie