Entertainment

Bizzey doet oproep om gestolen koffer terug te brengen

foto: Instagram: Bizzeyfoto: Instagram: Bizzey
  1. Newschevron right
  2. Bizzey doet oproep om gestolen koffer terug te brengen

Bizzey is gisteren bestolen van een koffer vol persoonlijke spullen. Hij sliep vannacht in een hotel en had om die reden de koffer bij zich. Dit deelt de artiest zojuist via zijn Instagram-story. Hij doet een oproep aan de dief om zijn koffer terug te brengen.

Koffer wel ingepakt

De artiest sliep vannacht in een hotel, omdat hij vandaag vroeg op moest staan voor opnames van een tv-show. Hij kwam er vanochtend pas achter dat zijn koffer niet meer in zijn auto lag. "Ik doe mijn auto open en de koffer is er niet. Dus ik denk: 'Hey, ik ben mijn koffer vergeten', maar ik kon mij herinneren dat ik de koffer wel had ingepakt. Dus ik bekijk de camerabeelden van thuis en ik zie inderdaad dat ik de koffer gewoon heb ingepakt", vertelt Bizzey op Instagram.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kofferbak open laten staan

Bizzey realiseerde zich later dat hij gisteren zijn kofferbak open heeft laten staan bij een tankstation en vermoed dat de dief op dat moment heeft toegeslagen. "Nu was ik gisteren bij een tankstation... Dit weet de dief waarschijnlijk ook: ik heb daar mijn achterklep heel even open laten staan. Ik dacht: 'Ik reken eerst af en als ik terug kom, doe ik de achterklep wel dicht.' Tot mijn verbazing is mijn koffer gewoon gestolen", aldus de artiest, die nog wel een shout out doet naar de dief en hem een kans geeft om de koffer terug te brengen.

"Je hebt heel even mijn koffer mogen hebben. Het is een zwarte Rimowa en de inhoud is best wel expensive”, gaat Bizzey verder. Vervolgens komt hij ter zake: "Bij deze nog even de kans om in mijn DM te sliden. Doe je dat niet, dan expose ik je straks gewoon." Bizzey legt uit dat hij de camerabeelden van het tankstation gaat opvragen en de beelden zal publiceren als de dief zich niet zelf meldt.

Weggegeven

De oproep van Bizzey wordt door verschillende personen gedeeld op social media. Op die manier helpen ze de artiest in de zoektocht naar zijn koffer. Maurits Delchot, wellicht beter bekend als Negativ, grapt dat Bizzey het de dief wel erg makkelijk heeft gemaakt.

foto: Instagram: ParraTV

Reactie van Negativ op de oproep van Bizzey

Ster advertentie
Ster advertentie