Video

Bizzey over zijn internationale succes: "Ik hield het niet meer vol"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Bizzey over zijn internationale succes: "Ik hield het niet meer vol"

In de 146 Podcast praten Cartiez, Lips, DJ DYLVN en Rollàn je bij over alles wat er gaande is in de urban scene en bespreken ze de meest uiteenlopende onderwerpen. Onlangs waren Bizzey, Ta Joela, Caza en Kid de Blits te gast en spraken ze onder andere over het begin van hun carrières, hun ervaringen in de wereld van muziek en waar ze nu allemaal mee bezig zijn.

Heimwee en depressief

Bizzey sprak onder meer over het succes dat hij in Amerika behaalde. Zo vertelde hij dat hij heeft mogen optreden tijdens Coachella en zelfs op het podium stond in Madison Square Garden in New York. Hoewel alles op rolletjes leek te lopen, vond de rapper het moeilijk om zo lang weg te zijn van huis. "Ik worstelde met het idee van wat ik ging doen. Ik hield het niet meer vol. Ik werd best wel depressief en kreeg heimwee. Ik was ook wel klaar met Amerika op een gegeven moment. Mijn vader zei dat ik gewoon door moest zetten, maar uiteindelijk had ik met m'n vrouw besloten dat het beter was om te stoppen en terug te keren naar Nederland."

Stand-up comedy

Hoewel Ta Joela tegenwoordig veel bezig is met muziek is hij zijn achtergrond als grappenmaker absoluut niet vergeten. Zo vertelde hij dat hij keihard werkt aan zijn carrière als stand-up comedian en momenteel vooral op podia staat tijdens open mic-avonden. "De eerste keer dat ik op het podium stond, klopte mijn hart in mijn grote teen. In kleine zalen vind ik het eigenlijk enger, want als je niet grappig genoeg bent, voel je dat in de zaal." Uiteindelijk hoopt Ta Joela in grote zalen op te kunnen treden en vooral meer mensen naar theaters te krijgen.

De volledig aflevering is hieronder te bekijken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie