Video

Monica Geuze: "Ik barstte in tranen uit toen ik Justin Bieber zag optreden"

  1. Newschevron right
  2. Monica Geuze: "Ik barstte in tranen uit toen ik Justin Bieber zag optreden"

De mannen van de ADF podcast zijn sinds 15 juli officieel terug met de wekelijkse 146 podcast. Zoals je wellicht hebt gehoord in de eerste aflevering beloofde Cartiez dat er binnenkort een pilotaflevering zou verschijnen van de podcast en vandaag lost de podcast-host deze belofte in. In deze aflevering zijn Ronnie Flex en Monica Geuze te gast en bespreken ze de meest uiteenlopende onderwerpen, waaronder nieuwe muziek, touren en hoe verliefd Monica Geuze vroeger was op Justin Bieber.

Justin Bieber-fan

Cartiez was benieuwd naar het type man waarop Monica valt en op een gegeven moment schoot het hem te binnen dat ze ooit heel erg verliefd was op Justin Bieber. De eerste keer dat ze een concert van hem bezocht, kon ze haar tranen dan ook totaal niet inhouden. "Toen ik hem voor het eerst zag tijdens een concert stond ik helemaal achteraan in de zaal. Ik had de goedkoopste ticket gekocht om hem te kunnen zien. Ik was zo'n fan van hem dat toen hij opkwam ik moest huilen. Ik barstte echt in tranen uit."

Nieuwe muziek

Daarnaast liet Ronnie Flex weten dat hij momenteel weer de smaak te pakken heeft en met veel plezier muziek maakt. Ondanks dat hij vorig jaar veel tracks heeft opgenomen, was hij in veel gevallen ontevreden over het eindresultaat. "Ik werkte wel elke dag aan muziek, maar ik voelde die tracks gewoon niet meer. Uiteindelijk zie ik het wel als een opstapje naar wat ik nu doe. De tracks die ik nu maak voel ik juist wel en komen echt vanuit m'n hart. Ik heb er eindelijk weer zin in."

De gehele aflevering is hieronder te checken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie