STER Advertentie
STER Advertentie

'Kaj van der Ree heeft een nieuwe baan'

Donderdag 23 april 2020 - 22:27 uur

|

Door:

Thijn

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kaj van der Ree raakte in januari in opspraak nadat hij seksberichtjes gestuurd bleek te hebben naar minderjarige meisjes. Destijds raakte Kaj al zijn werkzaamheden kwijt, maar inmiddels zou hij weer een nieuwe baan hebben.

ICT-bedrijf

Volgens Dennis Schouten zou hij momenteel voor een ict-bedrijf werken. Dat vertelt de presentator in zijn YouTube-rubriek RoddelPraat. “Viespeuk Kaj van der Ree, je weet wel: die meisjes van 13 vraagt om blootfoto’s, heeft weer werk“, stelt Dennis' co-host Jan Roos. Dennis onthult vervolgens wat Kaj nu precies doet: “Hij werkt nu bij een ict-bedrijf, heb ik via een vriend van mij gehoord. Ik vind het vooral heel knap dat hij überhaupt weer aan het werk is gekomen.”

Lees ook: Slachtoffer Kaj van der Ree vertelt over misbruik: 'Ik heb seks met hem gehad'

Reputatie

Toch heeft Dennis ergens ook te doen met de oud BNNVARA-presentator. “Kaj was een dader, het was vies en het kan ook niet, maar op het moment dat je best wel bekend bent in Nederland en alleen maar op Google aan je naam gelinkt is dat je dit met kindjes gedaan hebt, kom je nooit meer aan het werk en kun je nooit meer naar de Albert Heijn." 

Nachtmerrie

Volgens Dennis ging Kaj door een nachtmerrie toen het nieuws naar buiten kwam. “Ik heb vernomen dat het tot vorige maand ontzettend slecht met hem ging en hij is alleen maar thuis gebleven bij zijn moeder. Hij heeft een verschrikkelijke periode doorgemaakt.” Bekijk hierboven de hele video.

Populair op FunX.nl

  • 'Kim Kardashian is van plan te scheiden van Kanye West'

  • Famke Louise reageert bij 'Jinek' op kritiek #ikdoenietmeermee-actie

  • Grote retailers annuleren nu al PS5 pre-orders

  • Sammy (18) uitgescholden voor zwartjoekel: "Racisme nog steeds aanwezig in Nederland"

  • Prison Break-acteur Dominic Purcell bevestigt zesde seizoen

  • Cardi B geeft duidelijkheid over scheiding: 'Moe van dat f*cking geruzie'