STER Advertentie
STER Advertentie

Boef openhartig over breuk met Selma Omari

Boef openhartig over breuk met Selma Omari
Instagram @selmaomari

Woensdag 15 juli 2020 - 13:11 uur

|

Door:

Thijn

Boef ging afgelopen jaar uit elkaar met zijn verloofde Selma Omari. De breuk is sindsdien veel besproken in de media, maar Boef liet zich er liever niet teveel over uit. In een interview met Grazia besluit hij dat ditmaal wel te doen en is hij openhartig over zijn ex.

Vrijgezel

Momenteel is Boef vrijgezel, en dat bevalt hem prima. "Omdat ik de komende maanden ontspanning wil. In een relatie vind je dat ook wel, maar heb je tegelijkertijd toch een bepaalde verantwoordelijkheid. Daar heb ik nu geen zin in. Of het moet echt liefde op het eerste gezicht zijn, maar dat ben ik niet van plan."

Selma Omari

Veel mensen zijn benieuwd of Boef en Selma elkaar nog wel eens spreken. "Sinds het moment dat het uit is, hebben we geen contact meer. Ik gun haar het beste en ik hoop dat ze mij dat ook gunt." Ondanks dat Boef deze periode heeft afgesloten, is ze nog wel te zien in zijn docu-serie. Vindt hij dat geen probleem? "Ik had er in het begin wel moeite mee, omdat het voor mij een gesloten boek is. Inmiddels besef ik dat die relatie op dat moment onderdeel van mijn leven was en dat het raar zou zijn als het er dan niet in zit. Dus nu heb ik er vrede mee," stelt hij.

Kinderwens

Ondanks dat Boef nu geniet van het vrijgezelle bestaan, heeft hij wel een kinderwens voor in de toekomst. Daar stelt hij wel harde eisen aan."Omdat ik zelf uit een gebroken gezin kom wil ik dat pas met de vrouw bij wie ik denk: wij zullen een leven lang samen zijn. Voor nu focus ik me op mijn carrière, succesvol zijn maakt me gelukkig."

Populair op FunX.nl

  • 14-jarige jongen pleegt zelfmoord op AZC-terrein

  • Ook Bachelorette-Niek haalt keihard uit naar Gaby: 'Ik vond het echt respectloos'

  • Hoe een K3-song viraal gaat als de drilltrack '3K' van Gofast, Barbersoess en Chiraqxel

  • Politie pakt Rotterdammer (18) voor 18de keer zonder rijbewijs

  • Vechtpartij om mondkapje in KLM-vliegtuig naar Ibiza

  • Ellen DeGeneres reageert op beschuldigingen personeel