Entertainment

Selma Omari komt met docuserie over zwanger- en moederschap: "Ik doe dit alleen"

foto: Youtube
  1. Newschevron right
  2. Selma Omari komt met docuserie over zwanger- en moederschap: "Ik doe dit alleen"

Een van de grootste influencers van Nederland was opeens bevallen van een baby en dat was een grote verrassing voor bijna iedereen. Je zou denken dat iemand die zo in het publieke oog staat als Selma Omari het erg moeilijk zou hebben om zoiets ingrijpends als een zwangerschap verborgen te houden, maar het is haar toch gelukt. Nu kondigt ze aan dat ze met een docuserie komt over haar zwangerschap: Selma: Op mijn manier. En BNNVARA was zo slim om deze samen met haar te maken.

Selma Omari docuserie

Na negen maanden lang, naar eigen zeggen, bijna niet buiten te zijn geweest, deelt Selma Omari uit het niets een Instagrampost. Hierin staan foto's van haar zwangere buik, babyhandjes en een screenshot van een gesprek waarin iemand zegt dat ze gemaakt is om moeder te zijn. Alle nieuwsmedia stonden er direct vol mee: Selma Omari is plotseling moeder geworden. Omdat Selma normaal gesproken haar lief en leed deelt met honderden duizenden volgers, vroegen veel mensen zich af waarom ze haar zwangerschap geheim hield.

Direct na het nieuws van haar bevalling begonnen de geruchten de ronde te doen over wie de vader zou kunnen zijn en waarom ze haar zwangerschap geheimhield. Toen haar eerste vlogs na haar bevalling online kwamen, verwachtte iedereen dat ze er meer over zou vertellen, maar de influencer liet helaas weinig los. Maar nu is duidelijk waarom: we kunnen vanaf volgende week elke dinsdag kijken naar het hele verhaal in de docuserie Selma Omari: Op mijn manier.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie