STER Advertentie
STER Advertentie

Travis Scott dropt eigen coronalijn met mondkapjes en handgel

Travis Scott dropt eigen coronalijn met mondkapjes en handgel
AFP

Vrijdag 31 juli 2020 - 16:01 uur

|

Door:

Daisy

Travis Scott heeft een nieuwe 'corona-lijn' uitgebracht met beschermingsmiddelen tegen het coronavirus. Onder de naam Cactus Jack kun je strakjes speciale desinfecterende handgel, mondkapjes en handschoenen krijgen, bedacht door Travis Scott.

onderscheidend

Wat de producten - naast de naam van Travis erop - onderscheidt van andere, veel goedkopere, items is niet duidelijk. Ook is het niet bekend of de 29-jarige rapper zelf alle inkomsten op zijn bankrekening bijschrijft of dat hij die doneert aan bijvoorbeeld organisaties die zich inzetten tegen het coronavirus.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'i ain't touching that shit' 

Het mondkapje van Travis Scott is gemaakt van 100% cotton twill met een geborduurd cactuslogo en elastieke oorbandjes. Het handdesinfectiemiddel heeft een agave-geurtje en is gemaakt in de Verenigde Staten. In het pakket van Travis zit ook nog een soort mulfifunctionele tool, waarmee je dingen vast kunt pakken waar je zelf niet mee in aanraking wil komen. Het apparaat heeft ook nog eens een leuke naam: "I ain't touching that shit." De producten zijn best pittig geprijsd. Zo kost een mondkapje van de rapper 30 dollar. 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

meer travis scott-producten

Travis verbindt zijn naam wel vaker aan producten. Naast schoenen en kleding konden zijn fans ook onder meer waterflesjes, snoepjes en NERF-pistolen kopen. Verschillende bedrijven en sterren brachten al een 'coronalijn' uit waarvan de opbrengst naar goede doelen ging. Zo gingen onder meer Disney en Universal Travis voor.

Populair op FunX.nl

  • 'Kim Kardashian is van plan te scheiden van Kanye West'

  • Famke Louise reageert bij 'Jinek' op kritiek #ikdoenietmeermee-actie

  • Grote retailers annuleren nu al PS5 pre-orders

  • Sammy (18) uitgescholden voor zwartjoekel: "Racisme nog steeds aanwezig in Nederland"

  • Prison Break-acteur Dominic Purcell bevestigt zesde seizoen

  • Cardi B geeft duidelijkheid over scheiding: 'Moe van dat f*cking geruzie'