Entertainment

Wiz Khalifa openhartig over bezoeken aan ouderavonden: "Ik kom stoned aan"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Wiz Khalifa openhartig over bezoeken aan ouderavonden: "Ik kom stoned aan"

Wiz Khalifa vertelt in een recente podcast openhartig over zijn plan van aanpak wat betreft de ouderavonden op de school van zijn zoon, Sebastian.

DE "ECHTE" WIZ

Wiz Khalifa staat natuurlijk bekend om zijn grote liefde voor cannabis, dus eigenlijk horen we niet verbaasd te zijn. "Ja hoor, ik kom stoned aan. Dat verwachten ze ook," zei Wiz tijdens zijn bezoek aan de Call Her Daddy podcast. Volgens hem is de houding tegenover wietgebruik onder ouders in de loop der tijd veranderd. Hij benadrukt dat hij authentiek wil zijn tegenover de leraren van zijn zoon: "Ik wil dat ze de echte ik leren kennen. Geen valse versie of een neppe ouderrol die de maatschappij misschien van je verwacht."

SEBASTIAN

De inmiddels 36-jarige Wiz Khalifa voedt zijn zoon, Sebastian, samen op met zijn ex Amber Rose. Sebastian's invloed op zijn leven en de verantwoordelijkheden die komen kijken bij het co-ouderschap na zijn scheiding van Amber hebben Wiz geïnspireerd om zijn gewoontes aan te passen. "Nu hij ouder wordt, heb ik meer invloed op hem. Het gaat niet alleen om hem verzorgen maar ook om echt aanwezig te zijn," zei Khalifa in zijn documentaireserie uit 2019, Wiz Khalifa: Behind the Cam.

CALIFORNIA SOBER

De gewoontes die hij aangepast heeft zijn misschien voor velen nog steeds een beetje gek: hij verklaarde namelijk onlangs 'California Sober' te zijn geworden. Dit is term die mensen gebruiken als ze stoppen met drinken en zich nu beperkt tot natuurlijke drugs zoals paddo's en wiet. De uitspraken van Khalifa over het combineren van ouderschap met zijn levensstijl roepen online gemengde reacties op, maar mensen die Wiz al langer volgen weten dat het wel goed zit met zijn zoontje.

Ster advertentie
Ster advertentie