Entertainment

Numidia over gewelddadige ouders: "Ze renden achter me aan"

foto: YouTube: BNNVARA
  1. Newschevron right
  2. Numidia over gewelddadige ouders: "Ze renden achter me aan"

Numidia (23) vertelt openhartig over haar turbulente jeugd wanneer ze te gast is in de serie Boerderij van Dorst. Haar ouders waren vaak agressief tegen elkaar waardoor er vaak politie bij hen voor de deur stond. "Als mijn vader dan te veel had gedronken, liep het weer helemaal uit de hand."

Noot: de uitspraken van Numidia zijn niet in gesprek met FunX gedaan.

Buiten slapen

Numidia vertelt dat ze thuis altijd al problemen heeft gehad. "Mijn vader drinkt en mijn moeder kan heel boos worden. Het was vroeger altijd een gevecht tussen die twee." Toen de zangeres jonger was, probeerde ze er tussenin te gaan staan om de lieve vrede te bewaren, maar dat werd haar niet altijd in dank afgenomen. "Ik heb ook zeker klappen gevangen. Wanneer mijn vader dronken was, werd hij agressief en begon hij te slaan. Mijn moeder deed precies hetzelfde, dus ze kwamen altijd met zijn tweeën op mij af."

De politie heeft meerdere malen bij Numidia en haar ouders op de stoep gestaan. "Mijn ouders slaagden er altijd in om het verhaal zo te vertellen dat het leek alsof er thuis niets aan de hand was. Ook al vertelde ik de politie dat dit niet zo was, ze zeiden dat ze op dat moment niets konden doen." Op een gegeven moment werd het Numidia te veel en is ze weggerend van huis. "Ik heb toen buiten op het station geslapen."

Hulp bij huiselijk geweld

Ben of ken jij iemand die slachtoffer is van huiselijk geweld? Voor advies en hulp bij huiselijk geweld kun je (anoniem) terecht bij Veilig Thuis door te bellen naar 0800 2000. Tussen 09.00 en 17.00 kun je via de website ook chatten met een hulpverlener.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Uit huis geplaatst

Numidia is later uit huis geplaatst en dat was het beste wat haar is overkomen. "Ik kan niet samenwonen met iemand die mij elke dag een hoer noemt of me het liefst de grond instampt en mensen op mij afstuurt. Als je zulke rare dingen doet, dan ben je geen moeder in mijn ogen."

Toekomst

Numidia verbrak het contact met haar ouders en wil zich nu focussen op de toekomst. "Sinds een maand denk ik echt van: nu is het klaar. Ik wil nu alleen nog maar mensen om mij heen die echt van mij als persoon houden. Ik heb hele mooie dingen gedaan en heb nog veel mooie dingen voor ogen. Het is jammer als ik zou blijven hangen in het verleden."

Ster advertentie
Ster advertentie