FunX

Numidia maakt muzikale switch: "Wil laten horen dat ik kan zingen"

foto: Instagram: Numidia
  1. Newschevron right
  2. Numidia maakt muzikale switch: "Wil laten horen dat ik kan zingen"

Over precies een week barsten de FunX Music Awards weer los. Iemand die zeker geen vreemde is van de FMA's, is Numidia. De zangeres pakte meerdere awards, waaronder die voor Artist Of The Year Female, en betrad meerdere malen het podium voor een optreden. Ook dit jaar is Numidia weer genomineerd voor een award. Hoe het is om die erkenning te krijgen, vertelt ze aan Nordin & Vonneke.

Druk

Numidia, door Nordin en Vonneke bestempeld als 'FunX Music Awards-veteraan', is blij dat ze dit jaar weer is genomineerd. "Ik waardeer het supererg, ik heb dit jaar niet zoveel muziek uitgebracht." Dat komt volgens de zangeres mede doordat ze druk is geweest met verschillende televisieprogramma's waar ze aan meedeed, waaronder Het Perfecte Plaatje waarvoor ze een "awesome" reis naar Zuid-Afrika maakte en dat momenteel te zien is bij RTL 4. "Het was een emotionele rollercoaster met supermooie leermomenten."

Muzikale switch

Een andere reden waardoor het de afgelopen tijd een beetje stil is rondom de muzikale carrière van Numidia, is dat ze binnenkort een "soort van switch" gaat maken in haar muziekstijl. De Tout Est Bon-artiest vertelt dat ze meer richting de mainstream pop gaat. "Maar wel in mijn stijl", benadrukt ze. "Ik wil meer gaan zingen, ik wil mensen mijn stem en mijn mooie vocalen laten horen."

Mensen raken

De afgelopen jaren kreeg Numidia vaak te horen dat mensen denken dat ze niet kan zingen en van autotune afhankelijk is. Niets is minder waar. En dat wil ze nu gaan bewijzen. "Ik wil laten horen dat ik kan zingen." De komende periode kunnen we dus zeker wat nieuwe muziek van Numidia verwachten, waaronder wat mooie ballads. "Ik weet dat ik mensen van jong tot oud kan raken met mijn vocalen en mijn nieuwe teksten."

FunX Music Awards 2023

Op donderdag 25 mei is het weer tijd voor de FunX Music Awards. De genomineerde FunX-artiesten strijden tijdens de awardshow in AFAS Live in Amsterdam om de belangrijkste muziekprijzen. FunX pakt groots uit, aangezien het de tiende editie is van de FunX Music Awards.

De tiende editie van de awardshow wordt met optredens van onder meer Boef, Bokoesam, Ronnie Flex, Idaly, Katnuf en Kleine John & Chavanté onvergetelijk. De komende weken zullen nog meer namen aan de line-up worden toegevoegd. Meer over de FunX Music Awards vind je hier. Wil je zeker zijn van een plekje bij de awardshow? Koop dan hier je tickets en vergeet vooral niet op je favoriete artiesten te stemmen via de onderstaande knop.

Stem nu

Ster advertentie
Ster advertentie