FunX

Numidia zingt 'Stand By Me' voor Giro555: "Muziek is gevoel"

foto: FunX | Haris Faiz
  1. Newschevron right
  2. Numidia zingt 'Stand By Me' voor Giro555: "Muziek is gevoel"

Numidia was te gast in FunX-studio in Hilversum tijdens de nationale actiedag voor Giro555. Natuurlijk ging ze niet weg zonder haar prachtige stem te laten horen. Ter steun voor alle aardbevingsslachtoffers en iedereen die zich voor hen inzet zong ze een eigen versie van Stand By Me van Ben E. King.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pijn en verdriet

Numidia laat weten dat ze erg is geraakt door het nieuws en geeft aan extra mee te leven met Syrië. "Het is een land dat al heel lang met pijn en verdriet leeft en dan komt dit er nog bij... Het doet me pijn om te zien dat ze telkens tegenslagen krijgen, dat verdienen ze niet. En dat geldt ook voor Turkije."

'Muziek is gevoel'

De zangeres is blij dat ze vandaag zo'n bijzonder optreden kan geven. "Muziek is een gevoel en ik leef het op het podium. Ik hoop dat ik anderen daarmee ook leven kan geven en misschien zelfs een lach op hun gezicht."

Giro555

Door de aardbevingen in Turkije en Syrië is het leven van tienduizenden mensen volledig verwoest. Wil je steun bieden en ervoor zorgen dat de inwoners genoeg medische zorg, voedsel, water en onderdak krijgen? Doneer dan nu via Giro555. Meer lezen over de laatste ontwikkelingen? Ga naar FunX.nl/giro555.

Geef nu

Ster advertentie
Ster advertentie