Video

Numidia geeft een spetterend optreden tijdens de FunX Music Awards

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Numidia geeft een spetterend optreden tijdens de FunX Music Awards

De FunX Music Awards vonden inmiddels een week geleden plaats, maar ook thuis kun je gewoon nog lekker nagenieten van schitterende optredens tijdens de show. Zo ook van het optreden van Numidia, die het publiek omver blies met een verrassende medley en aantal van haar grootste hits.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Positieve energie

Het is duidelijk dat Numidia gemaakt is voor het podium, want ze zong en danste het dak van AFAS Live eraf. "Ik voelde zoveel positieve energie", vertelde ze aan Nordin na haar optreden. "Ik wilde alleen maar doorgaan en knallen, m'n stem sloeg zelfs bijna over. Ik hoop echt dat we het snel weer vaker mogen doen."

Als je het spetterende optreden bekijkt, zou je het niet zeggen, maar er ging technisch iets mis waardoor Numidia een stuk moest improviseren. "Ik zag ineens Ouassima achter me langs rennen", vertelt ze. "Toen dacht ik: laat ik m'n tijd pakken, gebruikmaken van de situatie en een paar liedjes zingen."

Ondertussen is Numidia hard bezig aan nieuwe muziek. "Hopelijk is m'n album klaar in januari, ik ben er hard aan bezig."

Ster advertentie
Ster advertentie