Video

Numidia over film 'De Marokkaanse Bruiloft': "Kijkers zullen beter begrijpen wie wij zijn"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Numidia over film 'De Marokkaanse Bruiloft': "Kijkers zullen beter begrijpen wie wij zijn"

Zoals elke donderdag kun je rekenen op een gloednieuwe aflevering van de 146 Podcast. In deze aflevering praten Cartiez, Lips en Rollàn je weer bij over verschillende actualiteiten en zijn Mafe, Numidia en Jack $hirak te gast in de studio. Zoals je misschien al had verwacht wordt er over nieuwe muziek gesproken, aangezien Jack $hirak lekker op dreef is met zijn nieuwe single Uhuh en Numidia kortgeleden haar nieuwe track Arrivé heeft uitgebracht. Ook vertelt ze meer over haar rol in de nieuwe film De Marokkaanse Bruiloft.

De Marokkaanse Bruiloft

Als je Numidia op Instagram volgt, dan heb je wellicht gezien dat ze onlangs op vakantie was in Marokko. Naar eigen zeggen was dit een nodige break aangezien ze het ontzettend druk had met muziek maken en acteren. Zo speelt ze in de nieuwe film De Marokkaanse Bruiloft van Johan Nijenhuis waar ze erg enthousiast over is. "We zijn bijna klaar met de opnames en het wordt echt heel tof. Het is een komediefilm waarin echt wordt ingezoomd op onze cultuur. De kleinste en gekste dingen die wij als kwaaltjes hebben ga je terugzien in die film. Het leuke eraan is dat we kunnen laten zien aan mensen uit andere culturen wie wij echt zijn."

Beats voor Dizzee Rascal

Ook Jack $hirak is net terug van vakantie en gaat meteen hard met zijn nieuwe track Uhuh, die deze week de DiXte is bij FunX. Hij vertelt hoe de track ontstaan is en dat de beat in eerste instantie bedoeld was voor de legendarische Britse rapper Dizzee Rascal. "Ik werd lang geleden gevraagd om beats te maken voor Dizzee Rascal. Ik had de beat gestuurd, maar hij had er niks meer mee gedaan. Vervolgens had ik die beat een keer random gedropt bij Ronnie Flex en hij had er toen een intro op gemaakt. Er gebeurde jaren niks met de track, maar ik wilde er toch iets mee gaan doen. Uiteindelijk zei Boef tegen me dat ik het moest droppen, omdat dit echt een hit kon worden."

De gehele aflevering is hieronder te bekijken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie