Video

Ashi: "Ik heb weleens assie gerookt met Ronaldinho"

foto: FunXfoto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Ashi: "Ik heb weleens assie gerookt met Ronaldinho"

In de 146 Podcast wordt je niet alleen bijgepraat over actualiteiten en alles wat er speelt in de urban scene, maar hoor je ook de meest ludieke verhalen voorbijkomen. In aflevering 3 spraken Cartiez en Lips met Kid de Blits, Maximilli, Jerry van The Partysquad en Ashi. Jerry sprak onder andere over zijn heftige auto-ongluk, waardoor hij drie maanden in een coma lag. Ook vertelde Ashi over zijn onvergetelijke ontmoeting met voetballegende Ronaldinho.

Geheugenverlies

Jerry beleefde in 2008 het hoogtepunt van zijn carrière met The Partysquad en ging internationaal verschillende clubs af. In dat jaar raakte hij ook betrokken bij een auto-ongeluk op Ibiza waarbij hij in een ravijn belandde. Door het ongeluk leed de DJ aan geheugenverlies en wist hij zelfs niet meer dat hij bekend was. "Ik kan me heel goed herinneren dat ik in het ziekenhuis lag en net uit mijn coma ontwaakte. Er kwam toen een stagiaire heel zenuwachtig de kamer binnenlopen om mij een demo te overhandigen. Ik wist toen niet eens meer dat ik bekend was."

In de club met Ronaldinho

Zoals in elke aflevering kun je een hoop confessions verwachten van de aanwezige gasten en de confession van Ashi is zoals gezegd een onvergetelijke. Hij heeft namelijk ooit Ronaldinho ontmoet in een club en heeft zelfs met de legendarische voetballer een joint gerookt. Alsof dat niet genoeg was heeft hij zelfs voor Ronaldinho mogen freestylen en nam de ex-voetballer een refrein voor hem op die hij in een toekomstige track gaat gebruiken.

De gehele aflevering is hieronder te bekijken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie