Video

Rolex-expert Jasper: "Ze stonden allemaal met hun pistolen op mij gericht"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Rolex-expert Jasper: "Ze stonden allemaal met hun pistolen op mij gericht"

Het is weer donderdag wat betekent dat het tijd is voor een gloednieuwe aflevering van de 146 podcast! Zoals gewoonlijk praten Cartiez en Lips je bij over verschillende actualiteiten en alles wat er gaande is in de urban scene. In deze aflevering schuiven Jairzinho en Child's Play aan om te praten over nieuwe muziek. Ook vertelt horlogehandelaar Jasper Lijfering meer over zijn passie voor horloges.

Beroofd van horloge

Jasper Lijfering is een bekende horlogehandelaar en krijgt zo nu en dan te maken met criminelen die in zijn winkel probeerden in te breken. Helaas werd hij zelf tijdens een vakantie in Argentiniƫ het slachtoffer van een beroving. "Ik liep rond 14:00 op een zondag in een drukke winkelstraat en er komen zeven of acht gasten op motoren keihard op ons af. Voordat ik het wist sprongen ze van hun motoren af en stonden ze allemaal met hun pistolen op mij gericht. Ik deed meteen mijn horloge af."

R&B-vibes

Jairzinho schoof samen met Child's Play aan en performde hun nieuwe track Wees Niet Bang. Net als op zijn nieuwe laatste twee album, Jairzinho en Eros, experimenteert Jairzinho steeds meer met R&B invloeden in zijn muziek. Zijn EP met Child's Play zet deze trend dan ook door. "Op m'n vorige project kwam ik met afro-vibes, nu met R&B-vibes. We hebben nu, tijdens corona, toch zoveel tijd, dus ik doe gewoon verschillende projecten."

De gehele aflevering is hieronder te bekijken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie