Entertainment

Verdachte van moord op Nipsey Hussle verschijnt met verwondingen in rechtszaal

foto: Twitter: @Nancy__Dillon
  1. Newschevron right
  2. Verdachte van moord op Nipsey Hussle verschijnt met verwondingen in rechtszaal

Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat Eric Holder, de vermeende moordenaar van Nipsey Hussle, niet tijdens een zitting aanwezig kon zijn vanwege een mishandeling in de gevangenis. De verdachte verscheen afgelopen donderdag wel weer in de rechtszaal en inmiddels zijn er foto's opgedoken van zijn verwondingen.

Aangevallen door meerdere personen

Volgens Aaron Jansen, de advocaat van Holder, werd hij door meerdere personen aangevallen met een scheermes. "Mijn cliënt werd aangevallen door een groep gedetineerden terwijl hij in zijn cel zat te wachten om naar de rechtbank te worden gebracht", vertelde hij aan CBS News. "De mannen vielen hem aan met een scheermes en sneden hem onder meer op zijn achterhoofd."

Verwondingen

Na de aanval werd Holder opgenomen in het ziekenhuis, waar hij volgens zijn advocaat een MRI-scan onderging en hechtingen in zijn achterhoofd kreeg. Op de opgedoken foto's zijn de verwondingen op de achterkant van zijn hoofd niet te zien. Wel is duidelijk te zien dat Holder een confrontatie heeft gehad. De verdachte heeft een dik en bloeddoorlopen oog met flinke zwellingen aan de linkerkant van zijn gezicht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De zaak

De rechtszaak over de moord op Nipsey Hussle is vorige week van start gegaan. Holder wordt verdacht van moord met voorbedachten rade, maar zijn advocaat claimt dat het ging om een moord vanuit "passie" vanwege een opmerking die Hussle maakte aan het adres van Holder. Volgens de advocaat gaat het daarom niet om moord met voorbedachten rade.

Ster advertentie
Ster advertentie