Entertainment

Kim Kardashian geeft chille babyshower met cannabis-thema

  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian geeft chille babyshower met cannabis-thema

Het duurt niet lang meer tot Kim en Kanye hun vierde kind mogen verwelkomen. Daarom organiseerde de Kardashian een babyshower. Het feestje stond helemaal in het teken van ontspannen, zodat ze helemaal uitgerust is voor de geboorte van haar zoontje, die via een draagmoeder op wereld wordt gezet.

PANIEK

"Ik dacht dat het een beetje belachelijk was om een vierde babyshower te geven", is te horen op een video van de speech die Kim gaf bij het exclusieve feestje. "Maar ik dacht: ik raak helemaal in paniek nu ik een vierde kind krijg!" Onder andere Chrissy Teigen, Paris Hilton, zus Kourtney Kardashian en dochter North West waren aanwezig bij de babyshower. Ze mochten allemaal plaatsnemen op een yogamat en kregen een paar splinternieuwe yeezy-slippers aan.

CBD

Tijdens de ontspannen babyshower konden de gasten onder andere meedoen aan een sound bath, een vorm van meditatie waarbij een muziektherapeut gebruikmaakt van geluid en vibratie. Daarnaast was er op het feest genoeg CBD-olie voor iedereen. Deze vorm van cannabis is legaal en heeft niet dezelfde effecten als wiet of hasj. De aanwezigen werden uitgenodigd om badolie en badzout met CBD te maken.

Ster advertentie
Ster advertentie