Entertainment

Verkoop van villa lijkt relatieproblemen Jennifer Lopez en Ben Affleck te bevestigen

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Verkoop van villa lijkt relatieproblemen Jennifer Lopez en Ben Affleck te bevestigen

De villa van Jennifer Lopez en Ben Affleck is te koop gezet. Amerikaanse media zien het als een nieuwe aanwijzing voor relatieproblemen tussen de twee. Het stel zou inmiddels ook niet meer samenwonen in het huis ter waarde van 60 miljoen dollar.

Geruchten

Volgens entertainmentwebsite TMZ staat de woning van Lopez en Affleck al twee weken in de verkoop. Affleck zou al weken in een huurwoning verblijven, terwijl Lopez in hun villa in Beverly Hills woont.

Twee weken geleden werden de twee nog samen gezien, terwijl er al een tijdje geruchten rondgingen over een breuk. Lopez en Affleck waren samen bij het restaurant BOA in Los Angeles, een plek waar veel bekende mensen komen. Hierdoor dachten mensen dat ze het in scene hadden gezet.

Werkverplichtingen

Lopez werd tijdens het Met Gala al zonder haar partner gespot. Bronnen dichtbij de twee begonnen daarna te bevestigen dat het echtpaar huwelijksproblemen heeft. "Jen en Ben hebben problemen in hun huwelijk", vertelde een bron aan Us Weekly. "Een paar maanden geleden begonnen ze problemen te krijgen toen Jen haar werkverplichtingen begon op te voeren en zich op haar tournee begon voor te bereiden. Jen is erg gefocust op haar werk. De twee zitten meestal niet op één lijn."

Ook zouden de twee niet veel tijd met elkaar doorbrengen door tourrepetities van Lopez. Zo vertelde een bron aan PEOPLE: " Ze wonen nog steeds gescheiden. Ze is terug in LA voor repetities en lijkt in orde, maar ze is erg gefocust op haar werk".

Relatie

Affleck en Lopez hadden sinds 2021 een relatie en hielden het jaar erop een veelbesproken bruiloft. Eerder hadden ze van 2002 tot 2004 een relatie. In 2021 kochten ze het huis, 20 jaar nadat ze elkaar voor het eerst hadden ontmoet.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie