Entertainment

Jennifer Lopez en Ben Affleck geven elkaar voor de tweede keer het jawoord

foto: AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Jennifer Lopez en Ben Affleck geven elkaar voor de tweede keer het jawoord

Jennifer Lopez en Ben Affleck hebben elkaar zaterdag voor de tweede keer het jawoord gegeven. Dat deed het koppel tijdens een intieme ceremonie voor familie en vrienden op het landgoed van Ben in de Amerikaanse staat Georgia.

Wit thema

Op beelden die rondgaan op social media is te zien dat wit het overkoepelende thema was. Jennifer verscheen in een witte jurk van Ralph Lauren met daaraan een meterslange witte sleep en Ben droeg een wit jasje boven zijn zwarte pantalon. Ook alle gasten waren in het wit gekleed.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Getrouwd in Las Vegas

In juli trouwden Jennifer en Ben tijdens een spontane bruiloft in Las Vegas. Dit deden ze enkel in het bijzijn van hun kinderen. In haar nieuwsbrief schreef Jennifer dat dit precies is wat zij en haar grote liefde wilden. Toch hield het koppel een tweede huwelijksceremonie in Georgia. Naast familie stonden ook vrienden op de gastenlijst, waaronder Matt Damon, George Clooney, Jane Fonda, Renee Zellweger en Jimmy Kimmel.

Over Bennifer

Jennifer en Ben hebben een lange relatiegeschiedenis. De twee worden daarom liefkozend 'Bennifer' genoemd door fans en de media. Het koppel verloofde zich in 2002, maar gingen in 2004 - kort voor de bruiloft - uit elkaar. Vorig jaar kwam het stel weer samen. In april ging Ben op zijn knieën om Jennifer opnieuw ten huwelijk te vragen.

Ster advertentie
Ster advertentie